Versenyeink

V. Napkelte Futam

Helye: Nagyhegyes, Kiserdei Versenyközpont 
Napja:  2019. Augusztus. 18. Rajt:Vasárnap reggel 05.15.
Rajt/Cél: Kiserdei Szabadidőpark, Nagyhegyes 
Rendezők: Fusshegyes Sportegyesület, Nagyhegyes Község Önkormányzata, Nagyhegyesi Polgárőr Közhasznú Egyesület, 
A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak művelői és az amatőr futók részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése! További célunk, hogy a környékbeli futóközösségekkel a baráti kapcsolatokat erősítsük.
A verseny távja: 13 km kerékpárúton és mezőgazdasági  úton.
Versenykiírás: 
Időpont: 2019.Augusztus.18. Rajt: 05:15-kor, azért fontos a korai rajt, hogy a versenyzők a Kráter-tónál láthassák a napfelkeltét!
Parkolási lehetőség Óvoda parkolója, Kossuth utca, iskola előtti parkolóhelyek, sportpálya melletti parkolóhelyek.
Nevezési díj   rajtszám    chippes  időmérés: Nincs!
 Létszám limit: A nyílt kategóriában hirdetett versenyszámnál, ha a nevezők összlétszáma eléri a 100 főt, lezárjuk a nevezést.
 A 100 fő elérésekor itt a versenykiírásban jelezzük a nevezés lezárását és a nevezési űrlap már nem lesz elérhető.
Kategória: 13 km KRÁTER-táv férfi és női nyílt kategória 
Frissítés:  2-6- és 11 km -nél víz, cola, A célba érkezőket zsíros kenyérrel várjuk.
A verseny előtt orvosi vizsgálat nem lesz, az indulás mindenkinek saját felelősségére történik!
Nevezés módja: Online vagy HelyszÍnen: Kérünk  nevezz előzetesen , hogy tudjuk hány futóra számítsunk.

ONLINE NEVEZÉS

A verseny útvonala: A Hajdúszoboszló irányába vezető kerékpárúton kb: 2- 2,5km után fordító balra; a Kráter-tóhoz és vissza; Visszatérve a kerékpárútra cél a Kiserdei szabadidőpark. Az útvonalat polgárőrség és lelkes önkénteseink biztosítják. Frissítés: – Kráter-tó – Cél területén Időmérés: Stopperórával
A nyílt kategóriába a nevezés tartalmazza: részvételt a versenyen, frissítést, a távot teljesítő valamennyi futó részére emlékérmet, melyet a Fusshegyes SE. erre az alkalomra egyedileg készítetett , online fotógalériát, a versenyhez kapcsolódó egyéb programokat
Értékelés, díjazás: 13 km férfi/női I-III. hely
Versenyszabályok:  Szintidő: 13 km – 2:00 óra;
 A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.  Kizárásra kerül az a versenyző, aki a szervezők által kitűzött teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett. Étel és ital a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.  A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető. A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát.A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. plakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak. A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
Fusshegyes SE. Szabó Tibor elnök 30/2297937 Kovács Béla alelnök 70/3291020  

VI. KRÁTERKUPA NAGYHEGYES

2020. április. 18. (szombat)

ONLINE JELENTKEZÉS

Elérhetőségek


VESRENYKIÍRÁS >


NEVEZETTEK NÉVSORA >


Korábbi eredmények >


Nagyhegyes újság - cikk >